نرم افزارهای برگزیده

احیاگر معروف

سرباز کوچک ولایت ،آمرمعروف وناهی منکر

سایت های ویژه کودک ونوجوان

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

آخرين نظرات

نرم افزارهای چندرسانه ای

پيوندها

سرداران دفاع مقدس

سایت های آنلاین چندرسانه ای

bayanbox.ir bayanbox.ir bayanbox.ir

تبلیغات سایت

۱۳ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

۰

رهبری انقلاب /وضع پرستاران به‌گونه‌ای باشد که با خیال راحت به کار خود بپردازند.

معروف نیوز رهبری انقلاب

رهبری انقلاب :وضع پرستاران به‌گونه‌ای باشد که با خیال راحت به کار خود بپردازند و خانواده‌های آنها هم نسبت به وضعیت آنها خاطر جمع باشند.

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در سخنان زنده و تلویزیونی به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها و روز پرستار، ضمن تبریک این روز به همه پرستاران، پرستار را فرشته رحمت بیمار خواندند و گفتند: پرستاران عزیز ما در دوران کرونایی و در شرایطی بسیار دشوارتر و پراضطراب‌تر از شرایط معمولی، کار بزرگی را به ثبت رساندند و صحنه‌ها و فعالیت‌هایی را به نمایش گذاشتند که حقیقتاً اعجاب‌انگیز است.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به خانواده‌های گرامی که عزیزان پرستار خود را در شرایط کرونا از دست داده‌اند، تسلیت گفتند و با اشاره به نقش پرستار در بهبود جسمی و آرامش روحی بیمار، افزودند: در زمینه بهبود جسمی بیمار، پرستار شریک و مددکار پزشک است و هر چقدر هم که پزشک حاذق و توانا باشد اما نبود پرستار ممکن است بهبود جسمی را با مشکل مواجه کند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: پرستار از نظر کمک روحی نیز با یک لبخند و یا یک حرکت و سخن مهربانانه در واقع غمگسار و روحیه‌بخش بیمار است و این، یکی از ارزشهای والای اسلامی است.

ایشان با اشاره به سخت‌تر و پراضطراب‌تر شدن کار پرستاران در دوران کرونا بدلیل احتمال ابتلاء و خطر واگیری، گفتند: مجاهدتی که پرستاران در این مدت انجام دادند، آنها را در چشم مردم، عزیزتر و شرافتمندتر از همیشه کرد.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود به وظایف و تکالیف مسئولان در قبال زحمات و از خودگذشتگی‌های پرستاران پرداختند و افزودند: یکی از کارهای لازمی که به من گزارش شده و مسئولان باید انجام دهند، اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاران است که مدتها قبل تصویب شده اما هنوز اجرا نشده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: همچنین استخدام پرستاران یکی دیگر از کارهای ضروری و خیلی خوب است که باید با جدیت دنبال شود تا وضع پرستاران به‌گونه‌ای باشد که با خیال راحت به کار خود بپردازند و خانواده‌های آنها هم نسبت به وضعیت آنها خاطر جمع باشند.

۰

رهبری انقلاب شهید سلیمانی قهرمان ملت ایران و قهرمان امت اسلامی شد

بانک فیلم زندگی به سبک شهدا معروف نیوز رهبری انقلاب

رهبری انقلاب شهید سلیمانی قهرمان ملت ایران و قهرمان امت اسلامی شد

دیدار دست‌اندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد سپهبد شهید سردار سلیمانی و خانواده آن شهید والامقام، شهید سلیمانی را قهرمان ملت ایران و قهرمان امت اسلامی خواندند و گفتند: تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به آمریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج آمریکا از منطقه» است، البته آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است.

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار چهار توصیه مهم به مسئولان و ملت ایران داشتند: «در همه زمینه‌ها قوی شوید»، «به دشمن اعتماد نکنید»، «اتحاد ملی را حفظ کنید» و «بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشید، به فکر خنثی کردن تحریم باشید».

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ابتدای این دیدار ضمن تشکر از دست‌اندرکاران ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم و همچنین قدردانی از اقدامات خوب خانواده شهید سلیمانی برای زنده نگه داشتن یاد و راه آن شهید عزیز، تأکید کردند: با توجه به اینکه آن شهید همواره مردمی بود، برای بزرگداشت او نیز باید از ظرفیت‌های مردمی و تلاشهای فرهنگی و مبتکرانه استفاده شود.

ایشان شهادت سردار سلیمانی را یک حادثه تاریخی خواندند و با اشاره به تبدیل شدن آن شهید به قهرمان ملی برای ایرانیان و قهرمان امت اسلامی افزودند: علت آنکه شهید سلیمانی قهرمان ملت ایران شد و قشرهای مختلف مردم (حتی آنهایی که تصور نمی‌رفت) او را تکریم و به او ابراز احساسات کردند، این بود که شهید سلیمانی تبلور ارزشهای فرهنگی ایران و ایرانی بود.

رهبر انقلاب اسلامی «شجاعت و مقاومت» را از جمله ویژگی‌های بارز شهید سلیمانی برشمردند و گفتند: شجاعت و روحیه مقاومت از خصلت‌های ایرانی است و زبونی و انفعال ضد روحیه ملی است، بنابراین آنهایی که ادعای ملیت می‌کنند اما زبونی نشان می‌دهند، دچار تناقض هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «درایت، تیزهوشی، فداکاری و نوع‌دوستی» را از دیگر ویژگی‌های شهید سلیمانی دانستند و خاطرنشان کردند: آن شهید والامقام همچنین اهل معنویت، اخلاص و آخرت بود و هیچ‌گاه اهل تظاهر نبود.

ایشان مجموعه این خصلت‌ها و روحیات ایرانی را که در شهید سلیمانی تبلور یافته بود و آنها را در کشورهای منطقه به‌صورت عملی به نمایش گذاشت، زمینه‌ساز تبدیل شدن آن شهید به قهرمان ملت ایران دانستند و خاطرنشان کردند: شهید سلیمانی از طرف دیگر به قهرمان امت اسلامی نیز تبدیل شد زیرا تلاشها، روحیات و شهادت آن عزیز، «اسم رمز برانگیختگی و بسیج مقاومت در دنیای اسلام» است و در هر نقطه جهان اسلام که بنای مقاومت در مقابل استکبار وجود داشته باشد، اسم رمز شان «شهید سلیمانی» است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: شهید سلیمانی نرم افزار مقاومت و الگوی مبارزه را در میان ملت‌های اسلامی رایج کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه شهید سلیمانی، هم در زمان حیات و هم با شهادت خود استکبار را شکست داد، افزودند: رئیس‌جمهور آمریکا گفت ۷ تریلیون دلار در منطقه هزینه کردیم اما چیزی به دست نیاوردیم و در نهایت هم مجبور شد در تاریکی شب و برای چند ساعت به یک پایگاه نظامی برود. همه دنیا اذعان دارند که آمریکا به اهداف خود در سوریه و بویژه در عراق نرسیده است.

ایشان گفتند: قهرمان این کار بزرگ، سردار سلیمانی است که در زمان حیات او، انجام شد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه دشمن پس از شهادت سردار سلیمانی نیز شکست خورد، خاطرنشان کردند: تشییع میلیونی و فراموش‌نشدنی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران و مراسم‌های بزرگداشت این دو شهید، ژنرال‌های جنگ نرم استکبار را متحیر کرد و اولین سیلی سخت به آمریکایی‌ها بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به سیلی دیگری که در حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین‌الاسد زده شد، افزودند: اما سیلی سخت‌تر عبارت است از غلبه نرم‌افزاری بر هیمنه پوچ استکبار که نیازمند همت جوانان انقلابی و نخبگان مؤمن ما است و همچنین اخراج آمریکایی‌ها از منطقه که همت ملتها و سیاست‌های مقاومت را می‌طلبد.

ایشان تأکید کردند: البته این سیلی سخت غیر از انتقام است زیرا آمران و قاتلان سردار سلیمانی باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است، اگرچه به گفته آن عزیز، کفش پای سلیمانی بر سر قاتل او شرف دارد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان چند توصیه مهم خطاب به مسئولان و مردم بیان کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در توصیه اول تأکید کردند: باید در همه عرصه‌ها از جمله اقتصاد، علم و فناوری و دفاعی قوی شویم چون تا قوی نشویم دشمنان از طمع، تعرض و تجاوز دست بر نخواهند داشت.

رهبر انقلاب اسلامی در بیان توصیه دوم گفتند: توصیه قطعی من این است که به دشمن اعتماد نکنید.

ایشان خاطرنشان کردند: برای رفع مشکلات مردم و درست شدن آینده کشور به وعده‌های این و آن اعتماد نکنید، زیرااینها وعده‌های خوبان نیست بلکه وعده‌های اشرار است، ضمن آنکه دشمنی‌ها را نیز نباید از یاد ببرید.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: دیدید که آمریکای ترامپ و آمریکای اوباما با شما چه کرد. دشمنی‌ها فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست که با رفتن آن تمام شود، آمریکای اوباما نیز با شما و ملت ایران بدی کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: سه کشور اروپایی نیز نهایت بدعملی، لئامت، دورویی و نفاق را از خود نشان دادند.

ایشان در توصیه بعدی با تأکید بر «حفظ اتحاد ملی»، به صدای واحد ملت در بسیاری از امور اشاره کردند و گفتند: مسئولان نباید این اتحاد و هم‌صدایی مردم را از بین ببرند و ملت را تکه‌تکه کنند، بلکه باید هر سه قوه بویژه رؤسای آنها با هم‌افزایی و همکاری، اتحاد ملی را روز به‌روز تقویت کنند.

ایشان با انتقاد از برخی سخنان اختلاف‌افکن، خطاب به مسئولان گفتند: اختلافات خود را با مذاکره با یکدیگر حل کنید. مگر نمی‌گویید باید با دنیا مذاکره کرد، آیا نمی‌شود با عنصر داخلی مذاکره و اختلافات را حل کرد؟

توصیه آخر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تأکید بر «خنثی‌سازی تحریم‌ها» بود.

ایشان با بیان این واقعیت که «رفع تحریم به دست دشمن است اما خنثی‌سازی آن به دست خودمان است»، گفتند: بنابراین باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته نمی‌گوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریم‌ها یک‌باره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریم‌ها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به مسئولان گفتند: اگر بتوان با روش درست، عاقلانه، ایرانی- اسلامی و عزتمندانه تحریم‌ها را برطرف کرد باید این کار را انجام داد اما تمرکز عمده باید بر خنثی‌سازی تحریم‌ها باشد که ابتکار آن به دست شما است.

ایشان در پایان خاطرنشان کردند: من از مسئولین کشور حمایت می‌کنم به شرطی که به اهداف ملت پایبند باشند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب سلامی، سردار سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های ستاد بزرگداشت سردار شهید سلیمانی و شهدای مقاومت بیان کرد.

۰

مبارزه ۳۰ ساله آیت‌الله «اعلمی اشتهاردی» علیه طاغوت و تقدیم دو فرزند به اسلام

بانک فیلم زندگی به سبک شهدا رهبری انقلاب

مبارزه ۳۰ ساله آیت‌الله «اعلمی اشتهاردی» علیه طاغوت و تقدیم دو فرزند به اسلام

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، آیت‌الله «ابوالحسین اعلمی اشتهاردی» پدر شهیدان «مهدی و محمدباقر اشتهاردی» از شهدای دوران دفاع مقدس و از علمای انقلابی بود که آذر سال ۱۳۹۸ به فرزندان شهیدش پیوست. زندگی این عالم مجاهد سراسر مبارزه و تحصیل بود. او سال ۱۳۲۹ وارد مدرسه شد و پس از گذراندن دوران دبستان به خاطر علاقه به علوم دینی به حوزه علمیه رفت. پدربزرگ او از علمای برجسته‌ خطه اشتهارد استان البرز بود که رساله‌ دست‌نویس وی موجود است. با این سبقه و تلاش‌های شبانه‌روزی، ابوالحسن مدتی را در قم ساکن شد و علاوه بر بهره بردن از محضر علمای بزرگ آن دوران در کنار مبارزین شناخته شده روحانی که علیه رژیم پهلوی مبارزه داشتند مشغول به فعالیت شد.

مبارزه ۳۰ ساله علیه شاه با تقدیم ۲ فرزند به اسلام

او سال ۱۳۴۴ در جریان جلوگیری از اعدام صفارهرندی و همراهانش به جرم قتل حسنعلی منصور نخست وزیر شاه از جمله فضلای حوزه علمیه قم بود که دست به تحصن زد. علاوه بر این در روشنگری افکار عمومی به ویژه در بین مردم اشتهارد سخنرانی می‌کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی وی تا سال ۱۳۵۸ در مدرسه «آیت‌الله گلپایگانی (ره)» قم، به تدریس دروس سطح حوزه اشتغال داشت و از سوی دفتر امام (ره) امام جمعه شهرستان اشتهارد شد، اما به احترام آیت الله تقوی اشتهاردی از امامت نماز جمعه انصراف داد.

در نخستین سال شکل‌گیری سپاه پاسداران، محمدباقر اعلمی اشتهاردی عضو رسمی این نهاد مقدس شد. او پیش از آن درس طلبگی را در مدرسه علمیه کرمانی‌ها شروع کرده بود. بعد از چند ماه در تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۵۸ در جوانرود کرمانشاه به دست عناصر ضد انقلاب به شهادت رسید. پیکر پاک او بعد از تشییع باشکوه و اقامه نماز توسط «آیت‌الله گلپایگانی (ره)»، در آرامستان شیخان قم به خاک سپرده شد.

مهدی اعلمی اشتهاردی نیز ۱۶ ساله بود که به جبهه رفت و در عملیات کربلای ۵ در شلمچه لباس شهادت را به تن کرد، اما پیکر او ۱۴ سال بعد به آغوش خانواده بازگشت.

بعد از این دو پسر داماد خانواده «علیرضا قدمی» نیز در عملیات مرصاد به شهادت رسید.

حال در سالگرد ارتحال این مجاهد نستوه، کانال خامنه‌ای دات آی آر فیلمی از دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با آیت‌الله اشتهاردی را منتشر کرده است.

۰

نماهنگ | دل تنگ دیدار

بانک فیلم رهبری انقلاب نمآهنگ

نماهنگ | دل تنگ دیدار

یکی از دل‌خوشی‌های بنده، همیشه در طول این سالهای متمادی، دیدارهای با مردم بوده؛ یکی از دلبستگی‌های اینجانب و حوادث پُرجاذبه برای من، دیدار با مردم بوده که یک چیزی بشنوم، یک چیزی بگویم و با طبقات مختلف مردم دیدار کنیم؛ این دشمن حقیر و خطیر یعنی ویروس کرونا -که هم خیلی حقیر و صغیر است، هم خیلی خطرناک و خطیر است- مانع شده است. ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR قاب‌هایی خاطره‌انگیز از دیدارهای حضوری مردم با رهبر انقلاب، پیش از شیوع ویروس کرونا را در نماهنگ «دل تنگ دیدار» منتشر میکند.
 

نماهنگ: نماهنگ | دل تنگ دیدار

با توجه به پهنای باند اینترنت خود ، می توانید این فیلم را با کیفیت های مختلف زیر دریافت نمایید :

کیفیت خوب و فرمت Mp4 و با حجم 141.4 MB

کیفیت متوسط و فرمت Mp4 و با حجم 24.1 MB

۰

رئیس سازمان بازرسی کل کشور: در منطقه‌ای با ۲۳ واحد پتروشیمی چرا جوانان بیکارند؟

معروف نیوز

رئیس سازمان بازرسی کل کشور: در منطقه‌ای با ۲۳ واحد پتروشیمی چرا جوانان بیکارند؟ / عاملان تضییع حقوق مردم باید پاسخگو باشند

گروه استان‌ها ـ رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در منطقه‌ای با ۲۳ واحد پتروشیمی چرا جوانان بیکارند؟ گفت: عاملان تضییع حقوق مردم باید پاسخگو باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرماهشهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین درویشیان که در ادامه سفر به استان خوزستان به شهرستان ماهشهر و بندر امام خمینی(ره) عزیمت کرده است بعد از بازدید میدانی از مناطق مختلف، طی نشستی با مدیران این شهرستان و تعدادی از مدیران استان خوزستان گفت: مایه تاسف است که در کنار گوش مسئولان و در نظام اسلامی شاهد این میزان فقر و محرومیت باشیم.

‌‌درویشیان افزود: مشکلات اساسی استان خوزستان را می‌توان در سه مسئله و موضوع خلاصه کرد که یکی بحث آب و فاضلاب است. علاوه بر شبکه فاضلاب، خود آب شرب هم یکی از مشکلات استان است. برخی مناطق استان و حتی بخش‌هایی از شهر اهواز دارای آب شرب آلوده است که باعث تأسف است. تأمین آب شرب سالم از اولیات حقوق عامه مردم است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به مشکلات فاضلاب شهرهای استان گفت: مشکل فاضلاب مختص به اهواز نیست و شهرهای دیگر استان هم با این مشکل مواجه هستند. امروز از شهرهای آبادان و خرمشهر نیز خواسته شده که مشکلات فاضلاب این شهرها را نیز بررسی کنیم. بنابراین باید فکر جدی برای آب آشامیدنی و فاضلاب این استان شود.

وی بابیان اینکه «مشکل اصلی دیگر استان خوزستان بحث اشتغال است» خاطرنشان کرد: دیروز و امروز هر جا برای بازدید رفتیم، اشتغال مطالبه عمومی بود. درحالی‌که مأموریت ما راجع به بحث آب‌گرفتگی است. اشتغال هم از حقوق عامه است. باید زمینه اشتغال برای شهروندان فراهم شود. مخصوصاً در منطقه‌ای که 23 واحد پتروشیمی فعال است که خودش زمینه اشتغال است. ما به بازرسی کل استان گفته‌ایم تا میزان اشتغال بومیان استان در پتروشیمی‌های منطقه را بررسی کنند. به‌کارگیری نیروهای بومی و محلی حتماً باید در اولویت شرکت‌های نفتی و پتروشیمی قرار بگیرند. باید راجع به این مشکل فکر شود. چراکه معنی ندارد در این منطقه شاهد این حجم از بیکاری باشیم.

‌درویشیان با اشاره به فقر بخشی از مردم استان گفت: امروز در منطقه کمپ بی (شهرک صباغان بندر امام خمینی) صحنه‌هایی را از زندگی مردم شاهد بودیم که بسیار تأسف‌برانگیز بود. نمی‌دانم آیا فرماندار یا استاندار این مناطق را دیده‌اند؟! اینکه کنار این‌همه ثروت ملی شاهد این سطح از فقر باشیم باید مایه خجالت مسئولین باشد. برابر آمار سازمان بازرسی، چند هزار میلیارد تومان بدهی عوارض آلایندگی استان است ولی در استان منطقه‌ای است که در شان زندگی انسان نیست.

وی گفت: وظیفه قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور بررسی کوتاهی‌ها و قصورها و برخورد قانونی با عاملان این کوتاهی‌ها است ولو آنکه 10 سال از آن گذشته باشد. به‌هرحال آنچه مشخص است اینجا حقوق مردم تضییع‌شده است و عامل این تضییع باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در خصوص راه‌حل رفع این مشکلات هم گفت: راهکار اول این است که باید یک بررسی فوری در مناطقی که یک نمونه‌اش را امروز در بندر امام خمینی(ره) بازدید کرده‌ایم، صورت بگیرد و با کمک منطقه ویژه، بنیاد مسکن، ستاد اجرایی فرمان امام و ... با فوریت مشکلات این مناطق حل شود. سازمان بازرسی هم از مرکز اعتبارات استان نظیر عوارض آلایندگی و اختصاص 3 درصد درآمد نفت را پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: موضوع دیگری که سازمان پیگیری می‌کند، تسریع در پرداخت علی‌الحساب خسارت به خسارت دیدگان سیل با اولویت کسانی که بیشترین خسارت را دیده‌اند، است. قرار شده است بنیاد مسکن این موضوع را دنبال کند و دولت هم امروز مبلغی را پیشنهاد داده که قرار است فردا بررسی شود. البته آن مبلغ دردی از مردم این منطقه دوا نمی‌کند و باید از تمام ظرفیت منطقه هم استفاده شود.

‌درویشیان همچنین درباره رفع مشکل فاضلاب استان گفت: با توجه به افزایش تورم و گرانی‌های سالانه، مبالغ در نظر گرفته بسیار کم است. باید هم استاندار و هم نمایندگان محترم این استان به‌صورت واحد پیگیری نمایند تا حداقل یک مشکل در یک منطقه برای همیشه برطرف شود. در خصوص آب‌های سطحی هم باید راهکاری اندیشیده شود. در این حوزه حتماً عوارض آلایندگی استان که درصدی از آن باید به شهرداری‌ها اختصاص یابد را از دولت مطالبه می‌کنیم که چرا تاکنون پرداخت‌نشده است.

وی با اشاره به میزان بدهی دولت در خصوص اختصاص 3 درصد از درآمد نفتی به استان گفت: طبق آماری که به ما اعلام‌شده دولت در سال 97 ، حدود40 درصد و در سال 98، 20 درصد و امسال تاکنون حدود 12 درصد از آن 3 درصد درآمد نفتی را به استان پرداخت کرده است. اگر این قانون است و حق مردم است، نمایندگان باید از وزارتخانه ذی‌ربط مطالبه کنند.

‌درویشیان تأکید کرد که باید مشکلات سکونتگاه‌هایی مانند کمپ بی و چمران حل شود. استاندار و فرماندار باید پیگیری کنند تا مشکلات این مناطق را برطرف کنند. اگر نیاز به اصلاح قانون و مصوبه دولت دارد، باید پیگیری شود. نمی‌شود 30 سال این مردم با این حجم از مشکلات در این مناطق زندگی کنند.

وی در پایان گفت: هدف از این سفر صرفاً بازدید ، شنیدن درد و دل مردم و ارائه گزارش نیست بلکه حتماً این موارد مستندسازی شده و همراه با پیشنهادهای اجرایی به مسئولان منعکس می‌شود و حتماً دنبال خواهیم کرد تا این پیشنهاد‌های اجرایی شوند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیش از جلسه با مدیران بندر امام خمینی(ره) از بخش‌های مختلف این شهر بازدید و در دیدار چهره به چهره با مردم از آنان دلجویی به عمل آورد.

بانک فیلم

نرم افزارهای مذهبی موبایل

تصاویربرگزیده

سبک زندگی اسلامی (لطفا برای نمایش تصاویرباکیفیت برروی تصویرموردنظرکلیک کرده وتصویررا در رایانه تان ذخیره کنید)