جستجو
بایگانی
- دی ۱۴۰۳ (۳)
- آذر ۱۴۰۳ (۱۹)
- آبان ۱۴۰۳ (۷)
- مهر ۱۴۰۳ (۹)
- شهریور ۱۴۰۳ (۸)
- مرداد ۱۴۰۳ (۴)
- تیر ۱۴۰۳ (۱۴)
- خرداد ۱۴۰۳ (۲۰)
- ارديبهشت ۱۴۰۳ (۲۲)
- فروردين ۱۴۰۳ (۲۴)
- اسفند ۱۴۰۲ (۳۰)
- بهمن ۱۴۰۲ (۲۵)
- دی ۱۴۰۲ (۲۶)
- آذر ۱۴۰۲ (۸)
- آبان ۱۴۰۲ (۱۴)
- مهر ۱۴۰۲ (۹)
- شهریور ۱۴۰۲ (۲)
- مرداد ۱۴۰۲ (۷)
- تیر ۱۴۰۲ (۴)
- خرداد ۱۴۰۲ (۱۶)
- ارديبهشت ۱۴۰۲ (۱۲)
- فروردين ۱۴۰۲ (۱۴)
- اسفند ۱۴۰۱ (۱۷)
- بهمن ۱۴۰۱ (۲۰)
- دی ۱۴۰۱ (۲۷)
- آذر ۱۴۰۱ (۱۶)
- آبان ۱۴۰۱ (۱۷)
- مهر ۱۴۰۱ (۱۵)
- شهریور ۱۴۰۱ (۱۷)
- مرداد ۱۴۰۱ (۱۰)
- تیر ۱۴۰۱ (۱۱)
- خرداد ۱۴۰۱ (۱۱)
- ارديبهشت ۱۴۰۱ (۱۹)
- فروردين ۱۴۰۱ (۹)
- اسفند ۱۴۰۰ (۴)
- بهمن ۱۴۰۰ (۱۰)
- دی ۱۴۰۰ (۱۱)
- آذر ۱۴۰۰ (۸)
- آبان ۱۴۰۰ (۱۰)
- مهر ۱۴۰۰ (۱۲)
- شهریور ۱۴۰۰ (۱۰)
- مرداد ۱۴۰۰ (۹)
- تیر ۱۴۰۰ (۸)
- خرداد ۱۴۰۰ (۹)
- ارديبهشت ۱۴۰۰ (۹)
- فروردين ۱۴۰۰ (۹)
- اسفند ۱۳۹۹ (۱۷)
- بهمن ۱۳۹۹ (۲۴)
- دی ۱۳۹۹ (۱۷)
- آذر ۱۳۹۹ (۱۳)
- آبان ۱۳۹۹ (۱۰)
- مهر ۱۳۹۹ (۱۶)
- شهریور ۱۳۹۹ (۱۴)
- مرداد ۱۳۹۹ (۱۲)
- تیر ۱۳۹۹ (۹)
- خرداد ۱۳۹۹ (۱۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۹ (۱۴)
- فروردين ۱۳۹۹ (۱۶)
- اسفند ۱۳۹۸ (۱۷)
- بهمن ۱۳۹۸ (۱۹)
- دی ۱۳۹۸ (۴۲)
- آذر ۱۳۹۸ (۱۴)
- آبان ۱۳۹۸ (۱۴)
- مهر ۱۳۹۸ (۱۱)
- شهریور ۱۳۹۸ (۱۷)
- مرداد ۱۳۹۸ (۱۲)
- تیر ۱۳۹۸ (۲)
- خرداد ۱۳۹۸ (۷)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۱۵)
- فروردين ۱۳۹۸ (۱۲)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱۰)
- بهمن ۱۳۹۷ (۱۲)
- دی ۱۳۹۷ (۲۱)
- آذر ۱۳۹۷ (۶)
- آبان ۱۳۹۷ (۳)
- مهر ۱۳۹۷ (۵)
- شهریور ۱۳۹۷ (۳)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱۵)
- خرداد ۱۳۹۷ (۸)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۱۳)
- فروردين ۱۳۹۷ (۹)
- اسفند ۱۳۹۶ (۱۰)
- بهمن ۱۳۹۶ (۲۳)
- دی ۱۳۹۶ (۷)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۳)
- آبان ۱۳۹۶ (۱۶)
- مهر ۱۳۹۶ (۵)
- شهریور ۱۳۹۶ (۱۵)
- مرداد ۱۳۹۶ (۱۶)
- تیر ۱۳۹۶ (۳۰)
- خرداد ۱۳۹۶ (۳۳)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۲۶)
- فروردين ۱۳۹۶ (۴۳)
- اسفند ۱۳۹۵ (۶۰)
- بهمن ۱۳۹۵ (۵۱)
- دی ۱۳۹۵ (۵۸)
- آذر ۱۳۹۵ (۴۵)
- آبان ۱۳۹۵ (۵۹)
- مهر ۱۳۹۵ (۹۳)
- شهریور ۱۳۹۵ (۷۴)
- مرداد ۱۳۹۵ (۷۵)
- تیر ۱۳۹۵ (۷۰)
- خرداد ۱۳۹۵ (۵۸)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۸۸)
- فروردين ۱۳۹۵ (۴۳)
- اسفند ۱۳۹۴ (۴۹)
- بهمن ۱۳۹۴ (۷۳)
- دی ۱۳۹۴ (۱۰)
- آذر ۱۳۹۴ (۲۴)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۵)
- مهر ۱۳۹۴ (۲)
- شهریور ۱۳۹۴ (۴)
- مرداد ۱۳۹۴ (۶)
- تیر ۱۳۹۴ (۱۲)
- خرداد ۱۳۹۴ (۱)
- ارديبهشت ۱۳۹۴ (۸)
- فروردين ۱۳۹۴ (۱۲)
- اسفند ۱۳۹۳ (۲۸)
- بهمن ۱۳۹۳ (۲۸)
- دی ۱۳۹۳ (۱۱)
- آذر ۱۳۹۳ (۵۶)
نويسندگان
- سرباز ولایت (2424)
پربحث ترين ها
-
-
کاریکاتور:: حجاب یا بی حجاب؟
۹۳/۰۹/۱۰ -
-
-
لطفا قیمت این تصاویر را مشخص کنید
۹۵/۰۱/۲۴ -
نـامـه ای بـرای خـواهـرم !
۹۵/۰۱/۱۶ -
عملی لذت بخش اما دردناک!
۹۵/۰۱/۱۴ -
-
-
آخرين نظرات
پيوندها
افتتاح بوتیک های بیحیایی در تهران !
افتتاح بوتیک های بیحیایی در تهران !
هنجار شکنی های فروشندگان بدحجابی؛
قوانین و مقرارت مربوط به رعایت پوشش زنان و فروش پوشاک زنانه، در چندین دهه قبل تدوین و تصویب شده اند ولی در گذار زمان و رفت و آمد دولت ها، سهل انگاری و مماشات با برهم زنندگان هنجارهای پوششی، قوانین را لوث کرده است.
تا سال 1362 قانونی در زمینه پوشش بانوان در کشور وجود نداشت و بیشتر در حد بخش نامه ها و توصیه های مسئولان بلندپایه بود، ولی در در سال 1362، ماده 102 قانون تعزیرات به پوشش بانوان اختصاص یافت که بر اساس آن زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند، به تعزیر تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهند شد.
این قانون در سال 1375 دستخوش تغییراتی شد و به جای مجازات شلاق در بخش پنجم قانون مجازات اسلامی، تبصره ماده 638، جزای نقدی و حبس را کرد: "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و یا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد."
علاوه بر این در سال 1365 درباره مروجان و فروشندگان لباس های که استفاده از آنها در ملاءعام خلاف شرع است، قوانینی به تصویب رسید که در این قانون و بر اساس ماده 3 آمده است: "کسانی که در انظار عمومی وضع پوشیدن لباس و آرایش آنها خلاف شرع و یا موجب ترویج فساد و یا هتک عفت عمومی باشد توقیف و خارج از نوبت در دادگاه صالحه محاکمه و حسب مورد به یکی از مجازات های مذکور در ماده 2 محکوم می گردند."
درزمینه تشخیص مصادیق ناهنجاری های پوششی، کمیسیونی مرکب از نمایندگان نخست وزیری، شورای عالی قضایی، وزارت کشور، وزارت ارشاد، وزارت فرهنگ، وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما و شورای فرهنگی اجتماعی زنان، به این کار می پرداخت که از سال های پایانی دهه 70 دیگر کمیسیونی در کار نبود و نیروی انتظامی و پلیس اماکن به این امر مبادرت ورزید و مصادیق را در قالب بخشنامه و اعلامیه های به اصناف مشخص می کرد.
اما در کنار نظارت ها و قوانین مربوط که در بالا به بخشی از آنها اشاره شد، شورای عالی انقلاب فرهنگی و تعدادی از سازمان ها و نهادها، بخش نامه ها و دستورات مربوط به پوشش را صادر کرده اند. به گفته کاظم جلالی در بخش مربوط به حجاب و عفاف 350 صفحه قانون وجود دارد. وی در برنامه گفتگوی ویژه خبری در 26 شهریور 94 در این زمینه گفته بود: " نظر ما این است که نیاز به قانون جدید نداریم و قوانین شفاف، موجود و روشن است. این که تصور کنیم مجلس در هر زمانی باید قانون بنویسد، کارشناسی و درست نیست. باید دید چرا قوانین گذشته نتوانسته اجرا شود و نقص چه بوده؟ مگر در باره قانون مد و لباس، مفصل قانون ننوشتیم، مگر اجرا شد؟ چه لباسهایی الان تولید می شود؟ افرادی که علاقمند به حجاب هستند، شاید یک روسری مناسب را نمی توانند تهیه کنند، اما انواع و اقسام لباس وجود دارد. ما ۱۰۸ سال قانون نویسی داریم ولی مشکلات وجود دارد. قوانین کافی وجود دارد. این که بخواهیم در هر دوره ای از قانون گذاری کارنامه ای ارائه کنیم، درست! نمایندگان می گویند در این خصوص هم قانونی ما نوشتیم. اما این که واقعا در این ۳۵۰ صفحه قانون که برای حجاب نوشتیم، می بینیم نیازمند به قانون جدید نیستیم."
ادامه هنجارشکنی ها با وجود قوانین
مروری بر قوانین مربوط به حجاب و عفان نشان می دهد که در کشور از سال 1362 تاکنون، سازو کارهایی برای برخورد با ناهنجاری های مربوط به پوشش و عرضه البسه های متناسب با فرهنگ اسلامی – ایرانی اندیشیده شده اما با وجود این در خیابان ها و انظار عمومی، پوشش ها شکل و شمایل جدیدتری گرفته و فرسخ ها با آنچه در قوانین آمده است، فاصله دارند.
نکته ای که باید به آن توجه داشت، در زمینه پوشش و حفظ ارزش های اسلامی در باب حجاب، دو طرف وجود دارد از یکسو عرضه کننده گان محصولات هستند و از سوی دیگر متقاضیان قرار دارند. موضوعی که در این یادداشت بیشتر به آن پرداخته می شود مربوط به کسانی است که در قالب مغازه دار، تولیدکننده و وارد کننده البسه به توزیع و عرضه لباس می پردازند.
توزیع کنندگان یکسوی اصلی هنجار شکنی
همانگونه که قوانین مربوط به رعایت حجاب و عفاف از سوی افراد جامعه، تدوین و مصوب شده اند، برای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان نیز در قالب همان قوانین و همچنین مقررات صنفی، بایدها و نبایدهای وجود دارند. در راهبردهایی که دفتر مطالعات فرهنگی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برای حجاب و عفاف در مهرماه 1390 ارائه داده بود، حمایت از تولیدکنندگان از جمله آخرین اقدامات در حفظ موازین اسلامی شناخته شده است: " اقدام حمایت از تولیدکنندگان پوشاک منطبق بر موازین و پوشش اسلامی است. در این راهبرد مخاطب گروههای ترویج دهنده بدحجابی و افراد بدحجاب هستند که با توسل به اجبار و برخورد با متخلفان سعی بر مقابله با نمادهای بدحجابی میشود. برخورد با اصنافی که عرضه کننده و تبلیغ کننده بدحجابی هستند و برخورد با افراد در اماکن عمومی از موارد این راهبرد محسوب میشوند. برخورد با عرضه پوشاک و محصولات سمعی و بصری نابهنجار و جمعآوری آنها که بر عهده نیروی انتظامی است. اما وزارت بازرگانی، وزارت ارشاد و سازمان گمرک نیز موظف هستند از ورود یا انتشار محصولات ضد ارزشهای اسلامی جلوگیری کنند."
با نگاهی به اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان اولین پیامی که با ورود به پایگاه این اتحادیه در مقابل دیدگان مخاطبان قرار می گیرد مربوط به بخشنامه ای به واحد های صنفی است. که بر اساس آن گشت های نظارتی اتحادیه مواردی را که شامل مانتوهای نامناسب و منقوش به تصاویر غیرمتعارف است را تذکر داده و در صورت عدم توجه به مراجع ذیصلاح که در این موارد اماکن نیروی انتظامی است، گزارش می دهد.
در صورتیکه بر اساس قوانین و بخش نامه ها در فروشگاه های عرضه پوشاک زنانه که طیف وسیعی را شامل می شود، می بایست موازین شرعی رعایت شود و برای نمونه مانتوهای کوتاه، منقوش به تصاویر و نوشته های هنجارشکن، ارائه نشود، ولی مشاهده می شود، بسیاری از این فروشگاه ها وقعی به قانون نمی نهند و دستگاه های ناظر نیز در عمل کار درخوری از پیش نبرده اند. هرچند بایدها و نبایدها در عرضه پوشاک مشخص است و دستگاه های بسیاری در این زمینه برای نظارت و ارائه الگوهای مناسب فعال هستند، با این وجود مانور و شوی مانتوهای منقوش و جلوباز در خیابان ها، گویای تاثیر اندک بازدارندهاست.
کافی است سری به مغازه های عرضه البسه زنانه در شهرها، زده شود تا اوج فاجعه مشخص شود. در این بین دو موضوع بسیار مشهود، قابل بررسی است. در نگاه اول، ویترین هایست که برای جلب مشتری و کسب سود بیشتر، مانتوهای کاملا برخلاف ضوابط و بخش نامه ها را عرضه می کنند و با ورود به فروشگاه ها یا مغازه ها، مردانی که به عنوان فروشنده، در این مکان ها مشغول معرفی و فروش مانتوها و حتی لباس های زیر زنانه هستند، مشاهده می شوند. یکی از معضلات اصلی خانواده ها در زمان خرید، به این دو مقوله بازمی گردد، که از یکسو مدل های درخور و حافظ شان بانوان ایرانی بسیار کم مشاهده می شود و از سوی باید با مردانی روبه رو شوند که با حرص و ولع مشتری ها را به خرید دعوت می کنند.
این سوال پیش می آید برای ساماندهی این گونه قبح شکنی ها از سوی دستگاه های ذی ربط برنامه ای اندیشیده شده است؟ آیا با جریمه های مالی عرضه کنندگان البسه هنجارشکن صورت مساله تنها پاک نمی شود؟
در طول سال های اخیر، برخورد با هنجارشکنی در حوزه عرضه لباس های خارج از عرف، با مماشات و مصلحت اندیشی روبه رو شده و زمانیکه یک ارزش والایی مانند حجاب و عفاف به صندوق های رای گره می خورد بدون شک قبح زیرپا گذاشتن آن نیز به مرور افزایش می یابد. علاوه بر این سهل انگاری ها، وجود مافیای پوشاک نیز نباید فراموش شود. مافیایی که به صورت های مختلف سعی دارد سبک زندگی اسلامی – ایرانی را تغییر دهد و با نفوذ شبکه های اجتماعی در میان میلیون ها ایرانی، راه برای تبلیغ و عرضه البسه بسیار آسان تر شده است. زمانیکه حجم وسیعی مانتوهایی با تصاویر و نوشته های خارجی با فونت های بزرگ وارد بازار می شوند، این اقدامات نمی تواند بدون برنامه ریزی یک شبکه توزیع گسترده باشد.
بنابراین آنچه در زمینه برخورد با زمینه های اصلی شکل بخشیدن به ناهنجاری در حوزه پوشش بانوان، حائز اهمیت است، برخورد و نظارت از مبدا و در حیطه توزیع است. خشکاندن ریشه های اصلی تولید و توزیع البسه های خلاف موازین شرعی، می تواند بخشی از صورت مساله را حل کند. این در حالیست که حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در واکنش به پخش و فروش مانتوهای جلوباز و مانتوهایی با نوشته های لاتین در جامعه با محتوای نامناسب در تاریخ 26 تیرماه امسال مدعی است: "بخش عمده ای از این موارد بر اساس بررسی های ما در قالب قاچاق و واردات غیر رسمی صورت می گیرد و بعضا هم اگر تولید آنها در داخل باشد به صورت غیر قانونی و غیر رسمی انجام می شود و حتی بعضی از آنها در مراکز غیر رسمی هم توزیع می شود."
این اظهار نظر در حالیست که بسیاری از فروشگاه ها و مغازه های تولیدکننده و توزیع کننده این گونه مانتوها، دارای مجوزهای لازم در زمینه تولید و توزیع هستند و از کسی پنهان نیست که در فروشگاه های بزرگ عرضه مانتو نیز، مانتوهای جلوباز و منقوش به حروف بزرگ لاتین، به صورت گسترده ای وجود دارند و مشتری به راحتی می تواند به آن دسترسی داشته باشد. همانگونه که اشاره شد با ایجاد چارچوب قوی در زمینه نظارت بر عرضه و توزیع در بازار پوشاک زنانه می توان بخش وسیعی از سیستم توزیع را تحت کنترل، آموزش و در صورت لزوم برخورد قرار داد.
برای جمع بندی بحث می توان نکات زیر را در نظر گرفت:
- ایجاد نهادی مستقل در زمینه حجاب و عفاف برای جلوگیری از موازی کاری
- شناسنامه دار کردن و آموزش های حرفه ای به فروشندگان البسه زنانه
- الزام صاحبان فروشگاه ها در زمینه به کارگیری فروشندگان آموزش دیده و دارای صلاحیت اخلاقی
- آموزش سبک های طراحی اسلامی – ایرانی در البسه زنانه در دانشگاه ها و آموزشگاهها
منبع:سایت فرهنگ نیوز
نظرات (۱)
لینک های تصویری
طبقه بندی موضوعی
- کتابخانه اسلامی (۸۶)
- بانک تصاویر (۲۴۸)
- علمای دین (۱۰۳)
- قرآن وحدیث (۹۸)
- حجاب (۳۶۴)
- احکام (۸۳)
- نرم افزارهای مذهبی (۴۴)
- بازی های مذهبی (۲)
- قرآن (۲)
- بانک فیلم (۴۱۸)
- سبک زندگی اسلامی (۴۸۸)
- امربه معروف نهی ازمنکر (۱۶۱)
- پرسش وپاسخ (۶۹)
- زندگی به سبک شهدا (۱۹۹)
- من حضرت محمد (صلی الله علیه و آل (۱۴)
- خاطرات مدرسه (۱۶)
- زندگی درمکتب اهل بیت ع (۲۵۲)
- معروف نیوز (۹۰۱)
- رهبری انقلاب (۸۴۷)
- استکبار ستیزی از منظر رهبری انقلاب (۳۵)
- نماز (۳۱)
- بشقاب های توخالی (۲۹)
- فضای مجازی (۳۴)
- تربیت ازدیدگاه اسلام (۶۶)
- نرم افزاراندرویدی (۱۲)
- قرآن (۲)
- ویژه نامه مذهبی (۱۶۲)
- ماه مبارک رمضان (۳۲)
- ماه محرم (۲۶)
- ماه شعبان (۱۲)
- ماه صفر (۸)
- ماه رجب (۹)
- ماه ذی الحجه (۳)
- بسیج (۲۹)
- بانک صوت (۱۰۴)
- سخن نگاشت (۴۱)
- محرم وامام حسین ع (۱۰۵)
- حاج محمودکریمی (۲۷)
- حاج منصورارضی (۱۴)
- نزار قطری (۲)
- دهه فاطمیه (۷۷)
- سرِّ قَدر (۶)
- شرح خطبه فدکیه (۶)
- آموزش (۱۵)
- معرفی سایت های مذهبی (۸)
- سبک زندگی غربی (۳۸)
- حکایت خوبان (۴۱)
- مدافعان حرم (۴۴)
- نیاک از نگاه دوربین (۸)
- داستان های صوتی (۱۰)
- درمسیر بهشت (۳)
- ازدواج (۲۲)
- دانستنی های حقوقی وقضایی (۲)
- گناه (۶)
- مجموعه دروس عرفان دروادی عمل (۲۲)
- استادسیدیدالله یزدان پناه نیاکی (۲۲)
- رسالة الولایة (۲)
- لغت موران شیخ اشراق (۲)
- اسرارنماز (۴)
- اشارات بوعلی(نمط8) (۲)
- دهه فاطمیه (۱۰)
- استادسیدیدالله یزدان پناه نیاکی (۲۲)
- نمآهنگ (۱۰۷)
- کودکانه (۷)
- سیاسی (۲۶)
- ماه مبارک رمضان (۸)
- غدیرخم (۶)
- حدیث (۲)
- معرفی سایت (۳)
- امام خمینی ره (۲۰)
- جنگ ودفاع مقدس (۴۰)
- شهیدسلیمانی (۲۱)
کلمات کلیدی
يادداشت ویژه
-
ایران همدل (پویش کمک به مردم مظلوم فلسطین ولبنان)
يكشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ایران همدل (پویش کمک به مردم مظلوم فلسطین ولبنان)
ایران همدل
حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلیاش برگردانند. و کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند.
رهبر انقلاب اسلامی | ۱۴۰۳/۷/۷ و ۱۴۰۳/۷/۴
آخرين مطالب
-
حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها؛ پدیده شگفتانگیز آفرینش
يكشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ -
مادری افتخار است
يكشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ -
-
امام خامنهای: راه سید حسن نصرالله و سنوار ادامه دارد/ اسرائیل ریشهکن میشود
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ -
مجموعه مستند «این ستارهها» مستند «جاذبه»
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ -
-
خط حزبالله ۴۷۳ | نهرهای جاری مقاومت در غرب آسیا
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ -
اولین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها فاطمیه ۱۴۴۶
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ -
شرح آیات قرآن درخطبه فدکیه به همراه فایل صوتی، حجتالاسلام رفیعی: جلسه ششم
يكشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ -
شرح آیات قرآن درخطبه فدکیه به همراه فایل صوتی، حجتالاسلام رفیعی: جلسه پنجم
يكشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳
پیوندهای روزانه
خلاصه آمار
بانک فیلم
-
مجموعه مستند «این ستارهها» مستند «جاذبه»
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ -
نماهنگ | وداع با ودیعه پیغمبر (ص)
جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ -
نماهنگ | مثل خورشید
يكشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳ -
نماهنگ | مقاومت فلسطین پیروز است؛ حزبالله پیروز است
شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳ -
نماهنگ | صد جوان امروز صد مدیر فردا
يكشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ -
نماهنگ | بر عمق هوش مصنوعی مسلط شوید
يكشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ -
نماهنگ | پرچمدار نجات منطقه
سه شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳ -
مقام معظم رهبری:اول افزایش مشارکت،بعدانتخاب خوب
يكشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ -
اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر رئیسجمهور شهید و همراهان گرامی ایشان
چهارشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳ -
نماهنگ | پیام رهبر انقلاب در پی شهادت رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
چهارشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳ -
نماهنگ | ایران، ایران امام رضاست
دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ -
نماهنگ | کربلای ری
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ -
فرمانده معظم کل قوا: نیروهای مسلح چهرهای ستودنی از قدرت ملت ایران به نمایش گذاشتند
يكشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ -
نماهنگ خصوصیات حکومتی امیرالمؤمنین (ع)
دوشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ -
-
گفتوگوی قرآنی رهبر انقلاب با دو دختر خردسال حافظ کل قرآن برنامه محفل
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ -
کلیپ دعای افتتاح
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ -
کلیپ دعای اللهم رب شهر رمضان الذی انزلت فیه القرآن حاج محمودکریمی
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ -
کلیپ دعای سحر
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ -
کلیپ مناجات اگر چه در بدر کوچه ی خطا شده ام/حاج محمودکریمی
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
نرم افزارهای مذهبی موبایل
-
نرم افزار خواص بی خواص/محرم 1399
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ -
مسابقه فرهنگی بچه های عاشورا
شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۷ -
نرم افزارقرآنی کوثرتشنه کامان
چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷ -
نرم افزارختم جزءسی قرآن مجید همراه با زندگینامه سرداران دفاع مقدس وشهدای نیاک
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ -
ویژه نامه شورعشق
جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ -
ویژه نامه خون خدا
جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ -
نرم افزارتقویم سرداران دفاع مقدس1396
سه شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۶ -
نرم افزارتحت وب خط امام خمینی(ره)
يكشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ -
مجموعه چندرسانهای «عبد صالح
جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ -
کلیدسعادت
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ -
ویژه نامه ماه مبارک رمضان (نرم افزارتحت وب)
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ -
نرم افزارادعیه های ماه مبارک رمضان
پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ -
نرم افزارصوتی تصویری دعای روزهای ماه مبارک رمضان
پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ -
نرم افزار جامع راهیان نور رونمایی شد +لینک دانلود
دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ -
بازی محرم ونامحرم(احکام ویژه پسران)
يكشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ -
نرم افزارصوتی زیارت عاشورا
يكشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ -
نرم افزارصوتی کاروان عشق 3 ( حاج محمودکریمی )
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ -
نرم افزارکاروان عشق 2 ( ویژه محرم )
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ -
نرم افزارچندرسانه ای تحت وب خون خدا(ویژه محرم)
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ -
نرم افزارچندرسانه ای غدیرخم
يكشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵